Rabu, 23 Julai 2014

Penerbitan


Majlis Berbuka Puasa PPN

Program  : Majlis Berbuka Puasa Kakitangan PPN Perlis

Tempat  : Terinai Lake View Cafe, Beseri

Tarikh  : 11 Julai 2014 ( Jumaat )

 

Picture1

 

Beseri , Perlis – Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa  bersama keluarga kakitangan jabatan ini di Terinai Lake View Cafe Beseri.  Majlis ini dianjurkan oleh Kelab Sukan dan Kebajikan Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis. Turut menghadiri majlis ini ialah Pengarah PPN Perlis bersama isteri. Program seperti ini bertujuan mengeratkan silaturrahim di kalangan kakitangan  dan keluarga  PPN Perlis.

Picture2


Hari Inovasi SPR 2014 Dan Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2013

Picture1

 

Picture2

 

Picture3

 

PUTRAJAYA (23 JUN 2014) – Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Malaysia Telah Mengadakan Hari Inovasi SPR 2014 Dan Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2013 Di Dewan Sri Endon, Puspanitapuri, Putrajaya. Majlis Ini Telah Disempurnakan Oleh Y.Bhg. Tan Sri Dato’ Seri Abdul Aziz Bin Mohd Yusof, Pengerusi SPR. Turut Hadir Dalam Majlis Tersebut Adalah Setiausaha SPR, Y.Bhg. Datuk Hj Abdul Ghani Bin Salleh; Ahli-Ahli SPR, Pegawai-pegawai Kanan SPR Dan Kakitangan SPR Seluruh Negara.

 

Majlis Ini Turut Meraikan Pegawai-pegawai SPR Yang Dianugerahkan Sijil Kepujian (SK), Pegawai Yang Bersara Pada Tahun 2013 Manakala Bagi Pegawai Yang Lama Berkhidmat Di SPR Diberi Anugerah Perkhidmatan Lama.

 

Majlis Hari Inovasi SPR 2014 Di Mulakan Dengan Ceramah Inovasi Bertajuk “Transformasi Organisasi Melalui Inovasi” Oleh Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, Angkasawan Pertama Negara Yang Sudi Memberikan Semangat Dan Perangsang Kepada Pegawai Dan Kakitangan SPR.

 

Dalam Majlis Yang Sama Dua Orang Kakitangan Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis Dianugerahkan Dengan Anugerah APC Dan SK. Penerima-penerima Tersebut Adalah Puan Nazatul Hidayu Binti Armia (Penerima APC) Dan Encik Roshelmi Bin Hashim (Penerima SK) –PPN


Taklimat Kepada Penolong Pendaftar Kerajaan (KEMAS)

Picture1

 

27 Jun 2014 (Jumaat), Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis telah mengadakan taklimat kepada Penolong Pendaftar (Jabatan Kerajaan) bagi Jabatan Kemajuan Masyarakat Negeri Perlis di Pusat Kegiatan KEMAS Alor Tampang, Beseri, Perlis. Seramai 61 orang Penolong Pendaftar Jabatan Kerajaan telah dilantik pada hari tersebut. Turut hadir pada sesi taklimat tersebut ialah Encik Shamsudin bin Mohammad, Pengarah Jabatan Kemajuan Masyarakat Negeri Perlis. Taklimat telah disampaikan oleh Puan Sarimah binti Saad, Penolong Pegawai Tadbir (Bahagian Operasi) dan dibantu oleh Encik Zairil bin Husny.


Dari
terus ke