Khamis, 18 September 2014

Penerbitan


TAKLIMAT PENERANGAN BERHUBUNG URUSAN PERSEMPADANAN BAHAGIAN PILIHAN RAYA NEGERI PERLIS 2014

Picture1

KANGAR (18 Ogos 2014) - Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis telah mengadakan sesi Taklimat Penerangan Berhubung Urusan Persempadanan Bahagian Pilihan Raya Negeri Perlis 2014 kepada wakil-wakil Parti Politik yang berdaftar di negeri Perlis. Seramai 34 orang telah hadir mewakili parti masing-masing. Taklimat disampaikan oleh Tuan Haji  Abdul Hamid bin Ali  daripada Akademi Pilihan Raya. Taklimat ini diadakan bagi memberi pemahaman yang jelas pada wakil Parti Politik berhubung urusan persempadanan yang dijalankan oleh SPR.


Selamat Hari Raya Aidilfitri

kad 2014

 

Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, pejabat ini akan ditutup pada 28 – 29 Julai 2014 dan akan beroperasi pada 30 Julai 2014.


Majlis Berbuka Puasa PPN

Program  : Majlis Berbuka Puasa Kakitangan PPN Perlis

Tempat  : Terinai Lake View Cafe, Beseri

Tarikh  : 11 Julai 2014 ( Jumaat )

 

Picture1

 

Beseri , Perlis – Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa  bersama keluarga kakitangan jabatan ini di Terinai Lake View Cafe Beseri.  Majlis ini dianjurkan oleh Kelab Sukan dan Kebajikan Pejabat Pilihan Raya Negeri Perlis. Turut menghadiri majlis ini ialah Pengarah PPN Perlis bersama isteri. Program seperti ini bertujuan mengeratkan silaturrahim di kalangan kakitangan  dan keluarga  PPN Perlis.

Picture2


Dari
terus ke